Необични хобија на познатите: Плетење, собирање инсекти, ножеви, костури...

Покрај бројните обврски и тие наоѓаат начин за малку да се опуштат  и да уживаат во слободното време, правејќи различни активности и хобија кои им ги оттргнуваат мислите од обврските.

neobicni-hobija-na-poznatite-pletenje-sobiranje-insekti-nozevi-kosturi-001.jpg

Некои од ѕвездите се опуштаат со составување сложувалки, некои цртаат, а некои собираат значки.

Вака познатите го исполнуваат слободното време:

Бијонсе

Кога не е на светска турнеја, не дизајнира облека и не снима десет спотови наеднаш, поп – дивата Бијонсе најчесто се опушта со читање криминални романи, на кои посветува по неколку часа неделно.

neobicni-hobija-na-poznatite-pletenje-sobiranje-insekti-nozevi-kosturi-1.jpg


Анџелина Џоли

Најмногу се прослави со улогата на опасната девојка во „Томб Рајдер“, а како таква се претставуваше и во приватноста, изјавувајќи дека спие со ножеви, а околу вратот носи мини епрувета со крв од нејзиниот поранешен сопруг. Ништо помалку опасно не и е ни хобито со собирање на стари воени ножеви од различни земји.

neobicni-hobija-na-poznatite-pletenje-sobiranje-insekti-nozevi-kosturi-2.jpg


Камерон Дијаз

Русокосата актерка го спојува убавото со корисното, претворајќи ја редовната физичка активност во хоби. Таа е вистинска калифорниска девојка која ужива во сурфањето и секој слободен момент го поминува на плажа.

neobicni-hobija-na-poznatite-pletenje-sobiranje-insekti-nozevi-kosturi-3.jpg


Џенифер Лоренс

Таа е скромна и едноставна девојка која за себе смета дека случајно станала славна, па затоа има и многу обични хобија, како сликање, плетење и играње видеоигри.

neobicni-hobija-na-poznatite-pletenje-sobiranje-insekti-nozevi-kosturi-4.jpg


Ријана

Иако обожава да ја шокира јавноста со своите екстремни модни комбинации кои често се тема на коментирање, славната пејачка во слободно време најчесто се опушта редејќи сложувалка. Ужива во спојувањето на многу парчиња во една смислена целина.

neobicni-hobija-na-poznatite-pletenje-sobiranje-insekti-nozevi-kosturi-5.jpg


Кејти Холмс

Кејти времето најчесто го поминува во друштво на својата ќерка Сури. Со оглед на тоа што како дете постојано гледала како шие нејзината мајка, се труди сега и таа да ужива во истото заедно со ќерката.

neobicni-hobija-na-poznatite-pletenje-sobiranje-insekti-nozevi-kosturi-6.jpg


Мила Кунис

Убавата глумица има малку необично хоби кое повеќе одговара на нејзиниот сопруг Ештон Качер, но таа ужива часови и часови да поминува во онлајн играње видеоигри како Warcraft.

neobicni-hobija-na-poznatite-pletenje-sobiranje-insekti-nozevi-kosturi7.jpg


Џони Деп

Познат е по многу ексцентрични улоги во филмовите, но има и малку ексцентрично хоби. Џони обожава да си игра со барбики и да собира костури на гулаби.

neobicni-hobija-na-poznatite-pletenje-sobiranje-insekti-nozevi-kosturi--.jpgфото: depositphotos.com


Уште 9 необични хобија на познатите на следната страница...



Би можело да ве интересира:

Тргнала на фотосесија, завршила како секс робинка и била силувана од 6 мажи – Приказната на актеркат... „Помалку од два проценти од жените успеваат да побегнат од трговијата со бело ро...
Сите секс-скандали на шпанската кралица Летиција – Зетот од сестра тврди дека биле во врска, имала а... Шпанското кралско семејство деновиве е на удар откако во јавноста беше откриено ...
Никој не е совршен: Ќерката на Хајди Клум мачи мака со акните, а е меѓу најбараните млади модели Лени, ќерката на Хајди Клум, објави фотографија без шминка и покажа дека иако е ...
Биолошкиот син на Мадона побегна од неа на 15 години и остана со татко му – во какви односи се денес... Го носеше со себе на турнеи, па тој ѝ побегна и си замина кај татко му. Односот ...
Скандалозниот љубовен живот на Џоан Колинс: Првиот сопруг ја силувал, од петтиот е постара 31 година „Сите поранешни сопрузи беа со мене за пари. Единствено третиот не се збогати на...
Го погреба синот, ја победи депресијата: Животната приказна на Ени Ленокс Популарната пејачка Ени Ленокс (69), иако секогаш насмеана на сцената, преживеа ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg