„Изгледаш страшно“ – Тори Спелинг ги загрижи фановите, откако се појави заедно со колегите од „Beverly Hills 90210“

„Добра си?“ – ја прашуваат следбениците Тори Спелинг по фотките објавени на Инстаграм каде е заедно со колегите од серијата Beverly Hills 90210.

izgledash-strashno-tori-speling-gi-zagrizhi-fanovite-otkako-se-pojavi-zaedno-so-kolegite-od-beverly-hills-90210-01.jpg

Тори Спелинг имаше мини средба со колегите од серијата во која се прослави, за време на конвенција за обожаватели, насловена The Hollywood Show.

Актерката (51) на шоуто се појави заедно со колегите Брајан Остин Грин (51) и Иан Зеринг (60) и сподели нивна заедничка фотографија на социјалните мрежи.

izgledash-strashno-tori-speling-gi-zagrizhi-fanovite-otkako-se-pojavi-zaedno-so-kolegite-od-beverly-hills-90210-02.jpg

Прочитајте и Мозочен удар, финансиски проблеми: Трагедиите што ги следат актерите од Beverly Hills

Таа за оваа пригода избра краток црн топ, фармерки и патики, кои требаше да ја нагласат нејзината младешка и извајана фигура, но многумина се сложуваат дека актерката изгледа премногу слабо.

Додека некои веруваат дека актерката премногу ја обработила фотографијата што сама ја објави на социјалните мрежи, па затоа изгледа така, на фотките објавени од обожавателите се гледа дека Тори изгледа премногу исцрпено.

izgledash-strashno-tori-speling-gi-zagrizhi-fanovite-otkako-se-pojavi-zaedno-so-kolegite-od-beverly-hills-90210-07.jpg

На една од фотките, направени одблиску, се гледа дека лицето на Тори делува испиено и уморно, иако се обидела да ги прикрие несовршеностите со шминка.

Целокупно, Тори не изгледа здраво и е премногу слаба, па заради тоа голем број од нејзините следбеници ја прашуваат дали е добра и зошто е толку слаба.

izgledash-strashno-tori-speling-gi-zagrizhi-fanovite-otkako-se-pojavi-zaedno-so-kolegite-od-beverly-hills-90210-08.jpg

Инаку, познато е дека Тори имаше доста тежок период кога по разводот со сопругот мораше да живее во камп возило, па и сама призна дека нејзините пет деца биле жртви на булинг и потсмев, а потоа беше наводно избркана и од куќата што ја изнајмуваше.

Таа е меѓу славните личности што отворено признава дека го користела лекот за дијабетес Ozempic за да ослаби по последното породување, но најновите фотки не предизвикаа воодушевување кај фановите туку загриженост.

„Преслаба си!“ – коментираат дел од нив.

Прочитајте и Татко ѝ милионер ја оставил со „само“ 800.000 долари, живееше во камп-приколка: Факти за Тори Спелинг

Погледнете уште неколку фотки од Тори, од Брајан и од Иан во продолжение:

izgledash-strashno-tori-speling-gi-zagrizhi-fanovite-otkako-se-pojavi-zaedno-so-kolegite-od-beverly-hills-90210-03.jpg

izgledash-strashno-tori-speling-gi-zagrizhi-fanovite-otkako-se-pojavi-zaedno-so-kolegite-od-beverly-hills-90210-04.jpg

izgledash-strashno-tori-speling-gi-zagrizhi-fanovite-otkako-se-pojavi-zaedno-so-kolegite-od-beverly-hills-90210-09.jpg

Б. С. Б. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Каде се денес актерите од серијата „The Sopranos“ - Тони Сопрано почина, ќерка му боледува од мултип... Американската серија The Sopranos првпат почна да се прикажува на 10 јануари 199...
Тргнала на фотосесија, завршила како секс робинка и била силувана од 6 мажи – Приказната на актеркат... „Помалку од два проценти од жените успеваат да побегнат од трговијата со бело ро...
Татко ѝ милионер ја оставил со „само“ 800.000 долари, живееше во камп-приколка: Факти за Тори Спелин... Таткото на Тори Спелинг имаше богатство од 600 милиони долари, но ја остави ќерк...
Ѝ го исцица богатството, па ја остави на улица – Тори Спелинг за првпат искрена зошто не се развела ... Јавна тајна во Холивуд беше дека тој се ожени заради милионите на татко ѝ, но от...
Плејбој модел за Леонардо ди Каприо: „Става слушалки на уши за време на секс, стар е и чуден“ „За време на сексот си ставил слушалки за да не ги слуша девојките. Лео е премно...
Сите секс-скандали на шпанската кралица Летиција – Зетот од сестра тврди дека биле во врска, имала а... Шпанското кралско семејство деновиве е на удар откако во јавноста беше откриено ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg