„Имам среќа што не сум деформирана“ – Српска манекенка се пофали дека ги извадила филерите и имплантите

„Многу сум среќна што го вратив својот природен, најубав изглед и што успеав да го вратам својот изглед од пред 10 години“ – вели српската манекенка Дејана Живковиќ која откако со години беше мета на критики заради „пластичниот изглед“ сега објави дека ги остранила сите импланти и филери.

imam-srekja-shto-ne-sum-deformirana-srpska-manekenka-se-pofali-deka-gi-izvadila-filerite-i-implantite-01.jpg

Српската манекенка Дејана Живковиќ со години наназад е мета на критики заради големиот број естетски корекции што ги направила на себе.

imam-srekja-shto-ne-sum-deformirana-srpska-manekenka-se-pofali-deka-gi-izvadila-filerite-i-implantite-09.jpg

Дејана во српската јавност стана позната во 2011-та година кога се појави во реалното шоу Prvi srpski top model, каде често беше мета на критики, а беше исфрлена заради иритирачкото однесување.

imam-srekja-shto-ne-sum-deformirana-srpska-manekenka-se-pofali-deka-gi-izvadila-filerite-i-implantite-02.jpg

Во тоа време Дејана имаше платинесто руса коса, но потоа многу се промени. Видливо беше дека вградила импланти на повеќе делови од своето тело.

imam-srekja-shto-ne-sum-deformirana-srpska-manekenka-se-pofali-deka-gi-izvadila-filerite-i-implantite-03.jpg

Јавно ја поврзуваа со голем број познати мажи, а таа самата призна дека нејзиниот дечко мора да биде богат и да има пари.

„Да, важно ми е партнерот да има пари. Би ве излажала кога би ви рекла поинаку.

За да може да го следи мојот живот и првенствено да биде задоволен со себе, а не да има комплекс заради мене.

Јас секако работам на себеси и на својот успех“ – изјави таа во една пригода, но додаде дека финансиската состојба не е клучна, затоа што во тој случај би се омажила не еднаш, туку петпати.

imam-srekja-shto-ne-sum-deformirana-srpska-manekenka-se-pofali-deka-gi-izvadila-filerite-i-implantite-10.jpg

Денес Дејана е омажена за бизнисменот Филип Симовиќ, со кого доби две деца.

Тие двајца живеат во Белград, во луксузен блок, каде што живее и Марија Шерифовиќ, а Дејана во изминатите неколку месеци беше топ тема, откако краток период по породувањето со второто дете, кому му го дадоа името Новак, успеа да се врати во топ форма.

imam-srekja-shto-ne-sum-deformirana-srpska-manekenka-se-pofali-deka-gi-izvadila-filerite-i-implantite-06.jpg

Откако долго време беше мета на критики заради „пластичниот изглед“, Дејана деновиве на својот Инстаграм профил се отвори и зборуваше за тоа како и зошто одлучила да ги отстрани имплантите и филерите од телото.

„Доста објавував на Инстаграм Стори деновиве, додека зборував за сè што сум коригирала кај себе, и сега гордо можам да кажам дека ги отстранив сите филери.

Некогаш беше ’кул‘ и ’ин‘ експеримент, мислејќи дека може подобро.

Понекогаш тоа е така, но понекогаш за жал се претерува. Многу сум среќна што го вратив својот природен, најубав изглед и што успеав да го вратам својот изглед од пред 10 години“ – вели таа.

imam-srekja-shto-ne-sum-deformirana-srpska-manekenka-se-pofali-deka-gi-izvadila-filerite-i-implantite-07.jpg

„Имав голема среќа што успеав да го вратам својот изглед што е можно поприродно, додека, на многумина тоа, за жал не им успеа. Добро нека размислат дали тоа им е потребно и кај кои доктори се обраќаат за помош“ – вели Дејана.

imam-srekja-shto-ne-sum-deformirana-srpska-manekenka-se-pofali-deka-gi-izvadila-filerite-i-implantite-08.jpg

Таа вели дека во последните 10 години направила корекции на усните, на јаболчниците, а еднаш и на брадата.

„Кога еднаш ќе почнеш секогаш мислиш дека можеш малку повеќе и дека ќе биде уште поубаво“ – вели таа.

imam-srekja-shto-ne-sum-deformirana-srpska-manekenka-se-pofali-deka-gi-izvadila-filerite-i-implantite-04.jpg

На следната страница погледнете повеќе фотографии од Дејана и проценете сами дали навистина претерала со естетските корекции...



Би можело да ве интересира:

Важи за најголема „плачка“ во турските серии, гладува за да биде витка - Факти за Бестемсу Оздемир Признава дека гладува за да го одржи извајаното тело, до 17 години била како мом...
Четка за тоалет од 700 евра, радијатори - уметност: Како изгледа стан од 1 милион евра во „Белград н... Еден радијатор во овој стан чини 3.000 евра, но тие навистина наликуваат на умет...
Србинка си дојде на „мекиците“ за своето новороденче и стана мета на критики (видео) На само 5 дена по породувањето, сопругата на српскиот голман Предраг Рајковиќ се...
Гласини дека беше во врска со Жељко Јоксимовиќ, заради љубов заврши во затвор – Се сеќавате ли на Ро... Во врвот на славата имаше гласини дека е во врска со Жељко Јоксимовиќ, потоа исч...
Марија Шерифовиќ објасни зошто не сака второ дете: „Кога синот ќе има 20, јас ќе имам 60 години“ „Јас не се сеќавам на семејни летувања и зимувања. Кога бев мала, мајка ми по 3 ...
„Ми се скрши нокт на склекови“ - Хит видео на Хрват за младите момци на кои им воведоа воен рок „Нѐ натераа сами да си ги местиме креветите, немав време за мојот ритуал за убав...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg