Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Возачи 01-10-2024


Ријана е бремена со второ дете – со трудничко стомаче приреди енергичен настап на Super Bowl (фото+видео)

Само 9 месеци откако го доби синот со Ејсап Роки, Ријана е бремена по вторпат. Убавицата од Барбадос синоќа настапи на полувремето на Super Bowl, а црвениот аутфит не можеше да го скрие нејзиниот труднички стомак, за време на енергичниот настап. 

pak-e-bremena-rijana-so-energichen-nastap-na-super-bowl-pokazha-deka-pak-kje-stane-majka-foto-video-01.jpg

Ријана имаше експлозивен музички настап на синоќешното полувреме на Super Bowl (12.02). Taa се појави во целосно црвен аутфит, а отпеа и танцуваше на голем број од нејзините стари хитови.

Таа нежно го допираше своето трудничко стомаче, по што масовно почна да се споделува веста дека пејачката е бремена по вторпат, а убавите вести се потврдени и од нејзиниот ПР тим.

pak-e-bremena-rijana-so-energichen-nastap-na-super-bowl-pokazha-deka-pak-kje-stane-majka-foto-video-02.jpg

Ријана (34) и Ејсап Роки (34) ја почнаа романтичната врска во 2020-та година, а заедно го добија 9-месечниот син чиешто име сè уште не го откриваат.

Таа неодамна сподели дека се двоумела многу дали да настапува на Super Bowl, но дека мајчинството ја инспирирало да го направи тоа.

pak-e-bremena-rijana-so-energichen-nastap-na-super-bowl-pokazha-deka-pak-kje-stane-majka-foto-video-06.jpg

Истовремено ова беше можност пејачката во свој стил да објави дека ќе добие второ дете.

pak-e-bremena-rijana-so-energichen-nastap-na-super-bowl-pokazha-deka-pak-kje-stane-majka-foto-video-03.jpg

За потсетување, Ријана минатата година цели пет месеци криеше дека е бремена, за потоа да објави договорени папарацо фотки во кои го покажа својот труднички стомак, што брзо се проширија на социјалните мрежи, а се чини дека успеа да го направи истото по вторпат.

pak-e-bremena-rijana-so-energichen-nastap-na-super-bowl-pokazha-deka-pak-kje-stane-majka-foto-video-04.jpg

На социјалните мрежи сите коментираат дека пејачката имала генијален настап за кој долго ќе се зборува, но нејзините машки обожаватели не се премногу среќни заради веста дека таа повторно ќе стане мајка.

pak-e-bremena-rijana-so-energichen-nastap-na-super-bowl-pokazha-deka-pak-kje-stane-majka-foto-video-05.jpg

Дел од нив споделуваат смешни видеа на Твитер со кои сакаат да покажат како се чувствуваат откако дознале дека Ријана повторно е бремена:

„Ајде бе Ејсап Роки, не дозволуваш човек да сонува“, „Ејсап Роки ми ги уништи соништата“ – стои во дел од коментарите на Твитер.

Погледнете го видеото од настапот на Ријана:

https://twitter.com/megsmedia/status/1624998457218895879

 Б. С. Б. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Шон Пен ја држел Мадона врзана со часови: Холивудски скандали кои поминаа незабележано Знаевте ли дека во 2015-та, во базенот на Деми Мур било најдено мртво тело на 21...
Тргнала на фотосесија, завршила како секс робинка и била силувана од 6 мажи – Приказната на актеркат... „Помалку од два проценти од жените успеваат да побегнат од трговијата со бело ро...
Биолошкиот син на Мадона побегна од неа на 15 години и остана со татко му – во какви односи се денес... Го носеше со себе на турнеи, па тој ѝ побегна и си замина кај татко му. Односот ...
„Ќе ја научиш ли ќерка ти да не биде како тебе?“ – Парис Хилтон критикувана затоа што ќе снима реалн... „Ќе покажеш ли и колку дадилки имаш?“, „Како не ти е срам да се фалиш дека си до...
Се избори за ќерката да биде скромна девојка, 12 години ѝ беше и мајка и татко – Како Кејти Холмс до... Во изминативе 12 години додека Том Круз никогаш не ја спомнал ќерката Сури, на К...
Плејбој модел за Леонардо ди Каприо: „Става слушалки на уши за време на секс, стар е и чуден“ „За време на сексот си ставил слушалки за да не ги слуша девојките. Лео е премно...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg