Бурно љубовно минато со помлади девојки, прв брак на 50 години - Факти за DJ Tiësto, кој летово доаѓа во Скопје

За првпат се оженил на 50 години, откако претходно долго време тврдел дека нема време за врски и брак, за себеси вели дека се чувствува како да има 25 години, а неодамна објави дека ќе стане татко по вторпат – факти за DJ Tiësto, кој по третпат доаѓа во Скопје во јуни годинава. 

do-50-godini-veleshe-deka-nema-vreme-za-brak-se-izvini-po-skandal-na-sredniot-istok-fakti-za-dj-ti-sto-01.jpg

Љубителите на клуб и денс музиката добро знаат кој е DJ Tiësto и со нетрпение ги очекуваат неговите концерти и забави. Холандскиот диџеј е добро познат и кај македонската публика, а двапати досега гостувал во Скопје и успевал да подготви незаборавни забави.

do-50-godini-veleshe-deka-nema-vreme-za-brak-se-izvini-po-skandal-na-sredniot-istok-fakti-za-dj-ti-sto-15.jpg

Тајс Михаил Фервест или попознат како DJ Tiësto е роден во 1969-та година во Холандија, а во 2010-та и во 2011-та година беше прогласен за Најдобар диџеј на сите времиња.

Знае да ја крене публиката на нозе, да направи добра забава, но максимално се труди својот приватен живот да го чува подалеку од очите на јавноста.

https://www.instagram.com/p/CSzqvv9Foem/?utm_source=ig_web_copy_link

Сепак, за него се знае дека имал бурно љубовно минато со помлади девојки и пред Аника да му го украде срцето бил во сериозни врски со уште најмалку две манекенки.

Во продолжение проследете неколку интересни факти за холандскиот ди-џеј што можеби не сте ги знаеле:

DJ Tiësto е еден од најпознатите диџеи што полнеше стадиони и сали уште на почетокот на 2000-тите години. Роден е во јануари 1969-та година и има 53 години, а вели дека се чувствува како да има 25. Со музика почнал да се занимава многу млад, а уште на 16 години почнал да пушта музика во локални клубови. Првиот договор го потпишал во 1994-та година, кога ја започнува кариерата што ќе му донесе голема слава и богатство од околу 170 милиони долари.

do-50-godini-veleshe-deka-nema-vreme-za-brak-se-izvini-po-skandal-na-sredniot-istok-fakti-za-dj-ti-sto-02.jpg

До 2006-та година DJ Tiësto беше во врска со манекенката Моник Спронк, со која раскина затоа што велеше дека нема премногу време за врска.

do-50-godini-veleshe-deka-nema-vreme-za-brak-se-izvini-po-skandal-na-sredniot-istok-fakti-za-dj-ti-sto-03.jpg

Во 2007-ма година тој беше вклучен  во еден од најголемите скандали на денс сцената, откако по најавен концерт во Бахреин, организаторот побегнал со неговиот хонорар и парите од продажба на билетите. Организаторот беше уапсен, а диџејот упати јавно извинување до неговите обожаватели.

do-50-godini-veleshe-deka-nema-vreme-za-brak-se-izvini-po-skandal-na-sredniot-istok-fakti-za-dj-ti-sto-04.jpg

Во 2008-ма година холандските весници пишуваа дека познатиот диџеј ќе се ожени со неговата девојка, манекенката Стејси Блокзијл, која тогаш имала само 19 години. Наводно свадбата беше закажана за 10-ти октомври 2008-ма година и требало да се одржи во Колумбија, но диџејот ја откажал затоа што немал време за брак.

do-50-godini-veleshe-deka-nema-vreme-za-brak-se-izvini-po-skandal-na-sredniot-istok-fakti-za-dj-ti-sto-05.jpg

Продолжува на следната страна...



Би можело да ве интересира:

„Никогаш во животот не би ѝ дал втора шанса“ – Првиот сопруг на Џеј Ло раскажува каков бил бракот со... Вели дека имал можност да види преку ноќ како Џеј Ло се променила и почнала да с...
8 славни жени кои решија да станат мајки по 40-тата година Хилари Свонк остана бремена на 48 години, Наоми Кемпбел доби син со сурогат мајк...
Џеј Ло и Бен Афлек отидоа на ручек среде развод - тој повторно е напнат и несреќен (фото) Средбата на Бен Афлек и Џенифер Лопез со децата, среде бракоразводна постапка, г...
Зошто Анџелина не сака да се разведе од Бред Пит, откако биолошката ќерка ѝ го сврте грбот? Бред Пит повторно сака да стане татко и се надева дека во 70-тите години кога ќе...
Биолошкиот син на Мадона побегна од неа на 15 години и остана со татко му – во какви односи се денес... Го носеше со себе на турнеи, па тој ѝ побегна и си замина кај татко му. Односот ...
„Не сакам да сум сопруга, туку девојка“: Шакира и уште 4 славни кои не сакаат да стапат во брак Шакира никогаш не била во брак, а Џејн Фонда смета дека сама може да направи пов...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg