Норт Вест првпат во скромно, детско издание, откако Канје ѝ забрани на Ким да ја шминка и да ја претставува гламурозно

Ким во минатото призна дека Канје ѝ забранил на Норт (10) да се шминка сѐ додека не стане тинејџер. На спортските натпревари, мајката и ќерката сега се појавуваат во опуштено издание, а забележително е дека Ким сѐ уште ја носи русата коса по 14-часовниот процес за фарбање.

nort-vest-prvpat-vo-skromno-detsko-izdanie-otkako-kanje-i-zabrani-na-kim-da-ja-shminka-i-da-ja-pretstavuva-glamur (2).jpg

Од своето раѓање во 2013-та година, првата ќерка на Ким и Канје, Норт Вест (10) важи за едно од најпознатите деца во светот.

Постојано е во фокусот на јавноста, а честопати Ким била критикувана како мајка затоа што од најмали нозе ја облекува во дизајнерска облека и ѝ дозволува да се шминка.

kanje-vest-i-zabrani-na-nort-da-se-shminka-najstarata-kjerka-na-kim-porasnata-no-vo-skromno-i-prirodno-izdanie-03.jpg

За неа велат дека е мини-верзија на нејзината позната мајка и честопати во минатото се појавувале во модно усогласени изданија.

kanje-vest-i-zabrani-na-nort-da-se-shminka-najstarata-kjerka-na-kim-porasnata-no-vo-skromno-i-prirodno-izdanie-04.jpg

Новите папараци фотки од кошаркарскиот натпревар на најстарата ќерка на Ким покажуваат малку поинаква слика.

Очигледно, Ким се обидува да даде поинаков пример, па почна да се појавува во поопуштение изданија на спортските натпревари на нејзините деца.

kanje-vest-i-zabrani-na-nort-da-se-shminka-najstarata-kjerka-na-kim-porasnata-no-vo-skromno-i-prirodno-izdanie-05.jpg

Пред еден месец на фудбалскиот натпревар на Сент се појави во влечки од 410 евра, а сега на натпреварот на Норт се појави во широки црни пантолони и патики.

kanje-vest-i-zabrani-na-nort-da-se-shminka-najstarata-kjerka-na-kim-porasnata-no-vo-skromno-i-prirodno-izdanie-06.jpg

Забележително, ријалити ѕвездата која минатата недела издоминира на Мет Гала во скандалозниот фустан на Мерилин Монро од 1962-ра година, сè уште не ја променила бојата на косата, по 14-часовниот третман што го доби пред појавувањето на фамозниот настан.

До неа, Норт беше облечена во кошаркарски дрес, а забележително е дека косата повеќе не ѝ е во претпознатливите плетенки што ги носеше до неодамна.

kanje-vest-i-zabrani-na-nort-da-se-shminka-najstarata-kjerka-na-kim-porasnata-no-vo-skromno-i-prirodno-izdanie-07.jpg

Норт израсна пред камерите заедно со нејзината мајка.

Таа редовно присуствувала на голем број настани заедно со неа, а Ким уште додека беше во брак со Канје, призна дека тој не се согласувал со тоа што ѝ дозволува на Норт да се шминка и ѝ забранил да го прави тоа сѐ додека не стане тинејџер.

Неодамна, Канје повторно реагираше, тврдејќи дека Ким се обидува јавно да го испровоцира затоа што ѝ дозволува да објавува видеа на Тикток, а на нив редовно носи кармин.

Прочитајте и Сакале да ја абортираат првата ќерка, Ким барала да го сместат во институција – Како се распадна бракот меѓу Ким и Канје?

Повеќе фотографии од Ким и Нирт во продолжение:

kanje-vest-i-zabrani-na-nort-da-se-shminka-najstarata-kjerka-na-kim-porasnata-no-vo-skromno-i-prirodno-izdanie-08.jpg

kanje-vest-i-zabrani-na-nort-da-se-shminka-najstarata-kjerka-na-kim-porasnata-no-vo-skromno-i-prirodno-izdanie-09.jpg

kanje-vest-i-zabrani-na-nort-da-se-shminka-najstarata-kjerka-na-kim-porasnata-no-vo-skromno-i-prirodno-izdanie-10.jpg

kanje-vest-i-zabrani-na-nort-da-se-shminka-najstarata-kjerka-na-kim-porasnata-no-vo-skromno-i-prirodno-izdanie-11.jpg

kanje-vest-i-zabrani-na-nort-da-se-shminka-najstarata-kjerka-na-kim-porasnata-no-vo-skromno-i-prirodno-izdanie-12.jpg

kanje-vest-i-zabrani-na-nort-da-se-shminka-najstarata-kjerka-na-kim-porasnata-no-vo-skromno-i-prirodno-izdanie-13.jpg

kanje-vest-i-zabrani-na-nort-da-se-shminka-najstarata-kjerka-na-kim-porasnata-no-vo-skromno-i-prirodno-izdanie-14.jpg

Б. С. Б. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Ким Кардашијан е во тајна врска со познат рагбист, се кријат поради Канје Ким Кардашијан повеќе од половина година е во врска со 12 години помлад рагбист,...
„Ќе ја научиш ли ќерка ти да не биде како тебе?“ – Парис Хилтон критикувана затоа што ќе снима реалн... „Ќе покажеш ли и колку дадилки имаш?“, „Како не ти е срам да се фалиш дека си до...
„Мислам дека не ја сакав кога се роди“ - Бредли Купер искрен за ќерка му Леа „Бев фасциниран од ќерка ми, сакав да се грижам за неа, но не ги разбирав другит...
Ким Кардашијан го претвори домот во снежна шума, додека ќерка ѝ моли да живее со Канје (фото) Додека во јавноста се шпекулира дека Ким и Канје можеби ќе ги променат правилата...
Мајка си е мајка: Ким Кардашијан направи снежна шума во домот за да ја израдува ќерката која тагува ... Само еден месец откако кажа дека ќерка ѝ Норт се жалеше заради тоа што живее со ...
Која трагедија во животот ја натера Памела Андерсон да се откаже од шминка? На забавата по Оскарите 2024 се појави без грам шминка и со несредена коса, на м...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg