Најубаво облечени ѕвезди изминатата недела

Во седмицата која измина беа организирани неколку настани како модна недела, концерти и свечени вечери, на кои се појавија и присуствуваа некои од познатите и славни лица.

koi-od-slavnite-bea-najubavo-oblecheni-izminatata-nedela-01

При тоа, неминовно беа следени од будното око на модните критичари, па да видиме кој од нив направи одличен избор на модна комбинација.

Анџелина Џоли пристигна на германската премиера на „World War Z“ во прекрасна пеплум креација на Ralph & Russo со футуристички крој.

Мораме да забележиме дека таа одлично изгледа само кусо време по закрепнувањето од масектомијата која ја направи.

koi-od-slavnite-bea-najubavo-oblecheni-izminatata-nedela-1

 

На премиерата на истоимениот филм, во Лондон таа носеше долга, свечена тоалета на Saint Laurent. Класичен и неодолив изглед.

koi-od-slavnite-bea-najubavo-oblecheni-izminatata-nedela-4


Ема Ватсон на премиерата на филмот „This Is The End“ Лос Анџелес, одбра модна комбинација составена од црно – бел корсет на Roland Mouret, цевка панталони на Phillip Lim и потпетици на Ferrgamo.

koi-od-slavnite-bea-najubavo-oblecheni-izminatata-nedela-7


Софија Вергара на CFDA Fashion Awards 2013 во центарот на Њујорк, облечена во фасцинантна, смарагдно зелена тоалета на Herve L. Leroux и исто таков ѓердан на Lorraine Schwartz.

koi-od-slavnite-bea-najubavo-oblecheni-izminatata-nedela-10


Закари Куинто на CFDA Fashion Awards 2013, облечен во сив костум на Todd Snyder.

koi-od-slavnite-bea-najubavo-oblecheni-izminatata-nedela-8


На модното случување CFDA Fashion Awards 2013 се појави и Џулиет Луис во златен фустан на Zac Posen.

koi-od-slavnite-bea-najubavo-oblecheni-izminatata-nedela-5


Емили Блант на седмата годишнина од Гала вечерта на "Freeing Voices, Changing Lives" која се одржа во Њујорк се појави во темно син фустан на Zac Posen и потпетици на Brian Atwood.

koi-od-slavnite-bea-najubavo-oblecheni-izminatata-nedela-6


Кралицата на стилот Блејк Лајвли  се појави на хуманитарниот концерт во Лондон во мини здолниште на Gucci, прекрасни потпетици на Loboutin и накит на Lorraine Schwartz.

koi-od-slavnite-bea-najubavo-oblecheni-izminatata-nedela-12


На истиот концерт во Лондон, присуствуваше и Џенифер Лопез, облечена во костим на Gucci и потпетици на Casadei.

koi-od-slavnite-bea-najubavo-oblecheni-izminatata-nedela-3


Викторија Бекам пристигнува на аеродромот во Лос Анџелес, облечена во здолниште на Carven и потпетици со полна пета на Chloe.

koi-od-slavnite-bea-najubavo-oblecheni-izminatata-nedela-11


Ема Робертс присуствуваше на вечерата организирана од страна на модната куќа Chanel, нормално, облечена од глава до пети во Chanel.

koi-od-slavnite-bea-najubavo-oblecheni-izminatata-nedela-9


Рејчел Билсон на вечерат ана Chanel, облечена во креација на Chanel.

koi-od-slavnite-bea-najubavo-oblecheni-izminatata-nedela-2

Би можело да ве интересира:

Аријана Гранде како замотана во јорган – Најдобро и најлошо облечени ѕвезди на Оскари 2024 (фото) Марго Роби ги замени розовите „Барби“ тоалети за црн провокативен фустан, а Ариј...
Најубавите парови на доделувањето на Греми 2024 (фото) Дејвид Гета и девојката Џесика, Криси Тајген и Џон Леџенд, но и Мајли Сајрус со ...
За 2 месеца ќе одлучи дали сака да го гледа татко ѝ – Сури Круз со мајка ѝ низ Њујорк, а Том Круз во... Два месеца пред да стане полнолетна, Сури Круз опуштено се шета со мајка ѝ низ Њ...
Парис Хилтон сподели први фотки од 5-месечната ќерка Лондон: „Го ценам секој миг со неа“ „Сонував да имам ќерка која ќе се вика Лондон уште откако знам за себе“ – Парис ...
Класика и гламур: 16 парови кои издоминираа на Мет гала 2024 (фото) Познатиот режисер Таикa Ваитити се држеше во сенка на славната сопруга Рита Ора,...
„Натапираната“ фризура на Мајли Сајрус, голите гради на Доџа Кет – Највпечатливите модни изданија на... Заради лошата ретро фризура, како никој не забележа дека Мајли Сајрус е речиси г...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg