Опасни лекови и операции – Низ што поминуваат старлетите откако зголемените задници веќе не се во мода?

Плаќаа огромни суми за да ги зголемат задниците, а сега се чини дека тоа веќе не е во мода, па познатите девојки мора да поминат низ голема мака за да се ослободат од нив. Што мора да направат Кардашијанс и другите дами за да се ослободат од мастите вбризгани во задникот?

opasni-lekovi-i-operacii-niz-shto-pominuvaat-starletite-otkako-zgolemenite-zadnici-vekje-ne-se-vo-moda-01.jpg

Ако во минатото жените вложуваа голем напор за да го скријат задникот и визуелно да го смалат, сето тоа се промени пред 15-тина години, кога под влијание на Ким Кардашијан, облините на задникот, зголемени со опасни процедури, станаа вистински хит.

Но, се чини дека во последните неколку години процедурата за бразилски лифтинг на задникот веќе не е во мода и славните дами почнуваат да ги вадат имплантите, но очигледно воопшто не е лесно ситуацијата да се врати во нормала.

opasni-lekovi-i-operacii-niz-shto-pominuvaat-starletite-otkako-zgolemenite-zadnici-vekje-ne-se-vo-moda-06.jpg

Првично, затоа што процедурата за бразилски лифтинг на задникот, која е најпопуларна, подразбира вадење на масните наслаги од еден дел на телото и нивно вбризгување во задникот.

Но, ако сакате да се ослободите од огромниот задник, тогаш потребно е да се направи липосукција за да се отстрани дел од мастите што биле вбризгани, но пациентките често се соочуваат со испуштена и истегната кожа.

opasni-lekovi-i-operacii-niz-shto-pominuvaat-starletite-otkako-zgolemenite-zadnici-vekje-ne-se-vo-moda-03.jpg

Клои и Ким ги смалија задниците со Ozempic

Уште во 2022-ра година почнаа да кружат гласините дека сестрите Ким и Клои Кардашијан ги извадија имплантите од задникот, а и двете почнаа да привлекуваат внимание со неверојатно витката фигура.

Се чинеше дека двете сестри преку ноќ се „стопија“ и им ги снема и задниците по кои се препознатливи.

opasni-lekovi-i-operacii-niz-shto-pominuvaat-starletite-otkako-zgolemenite-zadnici-vekje-ne-se-vo-moda-08.jpg

Додека тие две тврдеа дека држат диета препорачана од нутриционист и вежбаат деноноќно, сѐ погласни беа гласините дека Ким и Клои користат Ozempic, лек за дијабетес тип 2, кој стана мошне популарен кај холивудските ѕвезди за слабеење, иако е опасен по здравјето ако се користи за оваа намена.

Се чини дека фигурата на Ким сѐ повеќе се смалува во последните неколку години, а она што е карактеристично за Ozempic е дека како несакана последица, мошне брзо го смалува задникот.

opasni-lekovi-i-operacii-niz-shto-pominuvaat-starletite-otkako-zgolemenite-zadnici-vekje-ne-se-vo-moda-05.jpg

The Sun, повикувајќи се на извори блиски до Ким, пишува дека таа никогаш немала импланти, туку постојано одела на вбризгување масти во задникот, а по разводот со Канје, престанала да ја практикува таа процедура и сега нејзиниот задник се смалува затоа што губи килограми.

opasni-lekovi-i-operacii-niz-shto-pominuvaat-starletite-otkako-zgolemenite-zadnici-vekje-ne-se-vo-moda-07.jpg

Продолжува на следната страница...



Би можело да ве интересира:

Ким Кардашијан е во тајна врска со познат рагбист, се кријат поради Канје Ким Кардашијан повеќе од половина година е во врска со 12 години помлад рагбист,...
Ким Кардашијан го претвори домот во снежна шума, додека ќерка ѝ моли да живее со Канје (фото) Додека во јавноста се шпекулира дека Ким и Канје можеби ќе ги променат правилата...
Тргнала на фотосесија, завршила како секс робинка и била силувана од 6 мажи – Приказната на актеркат... „Помалку од два проценти од жените успеваат да побегнат од трговијата со бело ро...
Мајка си е мајка: Ким Кардашијан направи снежна шума во домот за да ја израдува ќерката која тагува ... Само еден месец откако кажа дека ќерка ѝ Норт се жалеше заради тоа што живее со ...
Сите секс-скандали на шпанската кралица Летиција – Зетот од сестра тврди дека биле во врска, имала а... Шпанското кралско семејство деновиве е на удар откако во јавноста беше откриено ...
„Не прифаќаше ‘НЕ’ за одговор“ – Четири жени го обвинуваат Расел Бренд, бившиот на Кети Пери, за сил... Имале секс еднаш, а потоа кога не сакале тоа да се случи повторно, актерот ги пр...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg