Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Возачи 01-10-2024


Парови кои важат за најдобро облечени во светот на шоубизнисот, дури и по разделбата

Дејвид Боуви и Иман секогаш изгледаа беспрекорно, дури и кога одеа на кафе, а Дејвид и Викторија Бекам до денес се еден од најдобро облечените познати парови. Но, има и многу кои не се веќе заедно, но уште се сметаат за парови кои секогаш изгледале најдобро. 

sekogash-sovrsheni-na-crveniot-tepih-najdobro-oblechenite-parovi-vo-svetot-na-shou-biznisot-01.jpg

Не е тајна дека познатите имаат цел тим стилисти кои се грижат за нивниот изглед, па не е ни чудно што секогаш изгледаат беспрекорно. Но, некои од нив дефинитивно се истакнуваат над сите.

Уште поинтересни се паровите во светот на шоу-бизнисот кои скоро секогаш се појавуваат со комбинации кои одлично се надополнуваат.

Некои вакви парови оставиле толку силен впечаток со нивниот стајлинг, што ги зборуваме долго и откако ќе се разделат.

Па, кои се најдобро облечените парови во светот на шоу-бизнисот?

Сони и Шер важеа за најдобро облечениот пар во 60-тите и 70-тите години од минатиот век. Овде се фотографирани на доделувањето на Оскарите во 1973 година.

sekogash-sovrsheni-na-crveniot-tepih-najdobro-oblechenite-parovi-vo-svetot-na-shou-biznisot-02.jpg

Дејвид Боуви и супермоделот Иман доминираа со нивните комбинации во 1990-тите. На оваа фотка од 1991-ва парот оди на вечера.

sekogash-sovrsheni-na-crveniot-tepih-najdobro-oblechenite-parovi-vo-svetot-na-shou-biznisot-03.jpg

Иако имаат и неколку модни промашувања, Дејвид и Викторија Бекам до денес важат за најдобро облечен пар од светот на шоу-бизнисот. Со најпрепознатливата складна комбинација, тие се појавија на гала вечера организирана од Versace во 1999 година.

sekogash-sovrsheni-na-crveniot-tepih-najdobro-oblechenite-parovi-vo-svetot-na-shou-biznisot-04.jpg

Џеј Ло и Пи Диди беа заедно краток период – од 1999 до 2001 година – но останаа запомнети како еден од најдобро облечените парови. Овде позираат на доделувањето на MTV VMA во 1999-та.

sekogash-sovrsheni-na-crveniot-tepih-najdobro-oblechenite-parovi-vo-svetot-na-shou-biznisot-05.jpg

Повторно Џеј Ло и Пи Диди – овојпат пејачката го носи легендарниот Versace фустан на доделувањето на Греми наградите во 2000 година.

sekogash-sovrsheni-na-crveniot-tepih-najdobro-oblechenite-parovi-vo-svetot-na-shou-biznisot-06.jpg

Бијонсе и Џеј Зи се заедно многу долго, а низ годините изградија одличен стил. Всушност, уште на првото заедничко појавување на MTV VMA во 2004 година, тие беа во комбинации што одлично се надополнуваат.

sekogash-sovrsheni-na-crveniot-tepih-najdobro-oblechenite-parovi-vo-svetot-na-shou-biznisot-07.jpg

Продолжува на следната страница...



Би можело да ве интересира:

Признанието за неверство на Дејвид Бекам, спуштените пантолони на Канје – Настани во шоу бизнисот шт... Двете бебиња на Парис Хилтон, разделбата на Меган Фокс и Машин Ган Кели, неплани...
Најубавите парови на доделувањето на Еми награди 2024 (фото) Кортни Кардашијан и Тревис Баркер споделија страстен бакнеж пред камерите, а Сел...
„Го презирав Дејвид, бев несреќна“ - Викторија Бекам за првпат искрено проговори за аферата на фудба... „Дали го презирав Дејвид? Ако сум целосно искрена, да. Тоа беше периодот во кој ...
Дејвид Бекам храни кокошки, Памела Андерсон суши облека: Фото докази дека и ѕвездите се „обични“ луѓ... Хју Грант служеше храна во ресторан, Мила Кунис и Ештон Кучер натоварени се симн...
Најубавите парови на доделувањето на Златни Глобуси 2024 (фото) Бен Афлек и Џеј Ло, Хајди Клум и Том Каулиц, но и Кајли Џенер и Тимоти Шаламе ко...
Нови гласини за аферите на Дејвид Бекам: „Гледа во други жени и кога е со Викторија, ѝ ја уништи сам... Кратко пред да ја прослават 25-тата годишнина, Дејвид и Викторија Бекам се соочу...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg