Згодната Џорџина мами погледи на трибини – навива за Роналдо заедно со неговиот син (фото)

На вчерашниот натпревар помеѓу Португалија и Белгија во првите редови седеше и Џорџина Родригез, заедно со најстариот син на Роналдо, и гласно ја даваше својата поддршка за нејзиниот сакан.

zgodnata-dzhordzhina-mami-pogledi-na-tribini-naviva-za-ronaldo-zaedno-so-negoviot-sin-foto-01.jpg

На натпреварот на Португалија и Белгија на Европско, помеѓу присутните беше и Џорџина Родригез која навиваше и ја даваше својата поддршка за нејзиниот сакан – Кристијано Роналдо.

Фудбалскиот натпревар се одржуваше во Шпанија, а Џорџина, заедно со 11-годишниот син на Роналдо, седеше во првите редови.

dzhordzhina-rodrigez-naviva-za-ronaldo-vo-prvite-redovi-na-natprevarot-pomegju-portugalija-i-belgija-foto-02.JPG

dzhordzhina-rodrigez-naviva-za-ronaldo-vo-prvite-redovi-na-natprevarot-pomegju-portugalija-i-belgija-foto-03.JPG

За натпреварот, 27-годишниот модел беше во лежерно издание, со бела маичка и фармерки. Синот на фудбалерот, пак, Кристијано Роналдо Џуниор, го носеше дресот на неговиот татко.

dzhordzhina-rodrigez-naviva-za-ronaldo-vo-prvite-redovi-na-natprevarot-pomegju-portugalija-i-belgija-foto-04.JPG

dzhordzhina-rodrigez-naviva-za-ronaldo-vo-prvite-redovi-na-natprevarot-pomegju-portugalija-i-belgija-foto-05.JPG

На својот Инстаграм профил, Џорџина сподели и неколку видеа од забавата што ја организирала во чест на натпреварот на својот сакан. На видеата Џорџина, Кристијано Роналдо Џуниор и уште неколку блиски се веселат и пеат на цел глас.

Претходно, Џорџина и Роналдо Џуниор присуствуваа и на натпреварот на Португалија против Унгарија, каде што Роналдо го сруши рекордот за најмногу голови на сегашното Европско – дури 10.

Покрај Роналдо Џуниор, познатиот фудбалер има и близнаци – Ева и Матео, како и 3-годишната ќерка Алана којашто ја доби со Џорџина.

dzhordzhina-rodrigez-naviva-za-ronaldo-vo-prvite-redovi-na-natprevarot-pomegju-portugalija-i-belgija-foto-06.JPG

Парот се запозна додека Џорџина работеше како асистент за продажба во Мадрид во 2016-та. Минатата година Џорџина откри дека кога го здогледала Роналдо, ѝ било јасно дека тоа е љубов на прв поглед, но и дека Роналдо го почувствувал истото.

„Првпат се сретнав со Роналдо додека работев во Gucci како асистент за продажба. Неколку денови подоцна се сретнавме на настан за друг бренд. Дури тогаш можевме да зборуваме поопуштено. И за двајцата, тоа беше љубов на прв поглед“.

dzhordzhina-rodrigez-naviva-za-ronaldo-vo-prvite-redovi-na-natprevarot-pomegju-portugalija-i-belgija-foto-07.JPG

dzhordzhina-rodrigez-naviva-za-ronaldo-vo-prvite-redovi-na-natprevarot-pomegju-portugalija-i-belgija-foto-08.JPG

dzhordzhina-rodrigez-naviva-za-ronaldo-vo-prvite-redovi-na-natprevarot-pomegju-portugalija-i-belgija-foto-09.JPG

Минатата година, за нејзиниот 26-ти роденден, Џорџина ги разгоре гласините дека можеби се венчале со Роналдо. Во објава за роденденот, таа го нарече „сопруг“, но засега парот ги нема ниту потврдено, ниту негирано овие гласини. 

dzhordzhina-rodrigez-naviva-za-ronaldo-vo-prvite-redovi-na-natprevarot-pomegju-portugalija-i-belgija-foto-10.jpg

Спирова С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Џорџина го покажа секси задникот додека ги вежба децата на Роналдо – по стапките на тато од мали ноз... 6-годишните близнаци кои Роналдо ги доби од сурогат, очигледно мора да се во фор...
Џорџина Родригез со една фотка „ги подгреа“ гласините дека пак е бремена „Да не има ново бебе на пат?“ – ја прашуваат фановите Џорџина, откако таа објави...
Вирална фотка од Џорџина: Ирански весник со лош Фотошоп ѝ го „отстрани“ задникот По виралната фотка со лошиот Фотошоп Џорџина објави видео од тренингот со нејзин...
Кристијано Роналдо не може да ѝ одолее на Џорџина – парот на одмор во Сен Тропе, по гласините дека с... Кристијано Роналдо и Џорџина уживаат на одмор без децата, откако фудбалерот ги р...
Повторно страсни на јахта: Џорџина во танга бикини, Роналдо не може да ги тргне рацете од неа Искрата во бракот на Роналдо и Џорџина дефинитивно гори, а доказ за тоа се новит...
Го погреба синот, ја победи депресијата: Животната приказна на Ени Ленокс Популарната пејачка Ени Ленокс (69), иако секогаш насмеана на сцената, преживеа ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg