Најзборуваниот конфликт во шоу-бизнисот: Што навистина се случува помеѓу Бијонсе и Ким Кардашијан?

Низ историјата на шоу-бизнисот имало безброј конфликти помеѓу славните. Некои поминале незабележано, некои привлекле многу внимание, но изгледа ништо не се споредува со гласините за Бијонсе и Ким Кардашијан.

najzboruvaniot-konflisk-vo-shou-biznisot-shto-navistina-se-sluchuva-pomegju-bijonse-i-kim-kardashijan-01.jpg

Моментално, ова се двете најпознати жени во светот и, иако немаат прозборено ништо за проблемите меѓу нив, фановите се убедени дека сепак се случува нешто.

Па, што е тоа?

Канје Вест долго време е пријател со Бијонсе и Џеј Зи и наводно, Ким се обидела да се спријатели со пејачката кога ја започнала врската со раперот.

Според приказните, Бијонсе не била заинтересирана за пријателство и уште на почетокот се однесувала ладно кон Ким.

najzboruvaniot-konflisk-vo-shou-biznisot-shto-navistina-se-sluchuva-pomegju-bijonse-i-kim-kardashijan-02.jpg

Изгледа дека за дел од тензијата помеѓу Бијонсе и Ким е одговорен и Канје. Имено, раперот има соработувано со Џеј Зи, но има кажано и навистина лоши работи за него. Истовремено, Канје откри дека долго време не зборувале со Џеј Зи.

Постојат гласини и дека на Бијонсе не ѝ се допаѓа желбата за слава на Ким и Канје. Таа и Џеј Зи се навистина приватна двојка, а ова не важи за Кардашијан и Вест.

najzboruvaniot-konflisk-vo-shou-biznisot-shto-navistina-se-sluchuva-pomegju-bijonse-i-kim-kardashijan-03.јпг.jpg

Венчавката на Канје и Ким од 2014-та дополнително ги разгори гласините за спорот помеѓу ѕвездите. Иако на венчавката присуствуваа некои од најпознатите имиња во светот, Бијонсе и Џеј Зи не беа таму.

Притоа, тие не само што не дошле, туку Џеј Зи ја одбил и понудата да му биде кум на Канје.

najzboruvaniot-konflisk-vo-shou-biznisot-shto-navistina-se-sluchuva-pomegju-bijonse-i-kim-kardashijan-04.jpg

Доста чуден беше периодот и кога Ким и Бијонсе беа бремени. Се зборува дека откако Бијонсе се породила, Ким ѝ испратила облека за Блу Ајви и близнаците, во вредност од 10.000 долари. Исто така, ѝ подарила и шминка од нејзиниот бренд, во златна кутија. Но, пејачката не ги примила подароците, туку ги оставила во болницата каде што се породила.

najzboruvaniot-konflisk-vo-shou-biznisot-shto-navistina-se-sluchuva-pomegju-bijonse-i-kim-kardashijan-05.jpg

Некои фанови одат дотаму што тврдат дека Бијонсе ја напаѓа Ким и во нејзините песни. На пример, тие веруваат дека во песната Top Off од 2018-та има стих кој се однесува на фотографиите што ги сподели Ким, за кои се зборуваше дека го „срушија интернетот“.

najzboruvaniot-konflisk-vo-shou-biznisot-shto-navistina-se-sluchuva-pomegju-bijonse-i-kim-kardashijan-06.jpg

Според други гласини, Џеј Зи и Бијонсе ги заладиле односите со Ким и Канје поради нивните политички погледи. Ким и Канје го поддржуваат Трамп, а бидејќи раперот има неколку контроверзни изјави во врска со ова, Бијонсе и Џеј Зи решиле да се оддалечат од него и Ким.

najzboruvaniot-konflisk-vo-shou-biznisot-shto-navistina-se-sluchuva-pomegju-bijonse-i-kim-kardashijan-07.jpg

Фановите на Бијонсе сметаат дека Ким ја копира познатата пејачка, па дури и ја напаѓаат за тоа. Можеби и ова има некаква врска со конфликтот помеѓу нив.

najzboruvaniot-konflisk-vo-shou-biznisot-shto-navistina-se-sluchuva-pomegju-bijonse-i-kim-kardashijan-08.jpg

Сепак, по сè изгледа дека на конфликтот му се ближи крајот. Неодамна Бијонсе ја испеа When You Wish Upon A Star и им ја посвети песната на здравствените работници кои се борат со корона вирусот. Ким, пак, не штедеше на комплименти за изведбата на пејачката, а ова ги натера фановите да веруваат дека ситуацијата можеби се смирила.

Кратко по комплиментите, Бијонсе ѝ испратила огромна кутија со подароци на Ким, во која имало облека, чевли и модни додатоци. Ким била воодушевена од гестот, па дури и се пофали со подарокот од пејачката.

https://www.instagram.com/p/B75MWSzhZi5/?utm_source=ig_embed

Спирова С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Ким Кардашијан е во тајна врска со познат рагбист, се кријат поради Канје Ким Кардашијан повеќе од половина година е во врска со 12 години помлад рагбист,...
Ким Кардашијан го претвори домот во снежна шума, додека ќерка ѝ моли да живее со Канје (фото) Додека во јавноста се шпекулира дека Ким и Канје можеби ќе ги променат правилата...
Џеј Ло прави селфи фотки со задникот во преден план – на одмор во Италија без Бен Афлек, среде гласи... Во бел костим за капење и големи очила за сонце, Џеј Ло си направи фотосесија на...
Џеј Ло и Бен Афлек отидоа на ручек среде развод - тој повторно е напнат и несреќен (фото) Средбата на Бен Афлек и Џенифер Лопез со децата, среде бракоразводна постапка, г...
Шон Пен ја држел Мадона врзана со часови: Холивудски скандали кои поминаа незабележано Знаевте ли дека во 2015-та, во базенот на Деми Мур било најдено мртво тело на 21...
Лудата врска на Џеј Ло и Пи Диди: Ја уапсија заради него, исчезнувал и го барала по хотелски соби Заради него Џеј Ло беше уапсена, но му прости и му беше поддршка, тој ѝ помогна ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg