И ѕвездите знаат да бидат грижливи родители

i-zvezdite-znaat-da-bidat-grizlivi-roditeli-01

Да се биде родител е навистина скапоцено нешто. А, и ѕвездите уживаат во моментите со нивните најмили и со гордост го покажуваат ова на целиот свет.

Во прилог се неколку фотки од родителската љубов на ѕвездите:

По напорниот ден на снимањето во Њујорк, Алиша Силверстон прави пауза опсипувајќи го со бакнежи нејзиниот син Беар Блу.

i-zvezdite-znaat-da-bidat-grizlivi-roditeli-1


Јасно е дека Џиа е татина ќерка. Марио Лопез прави пауза за време на снимањето на филмот Extra за да и даде бакнеж на неговата ќерка.

i-zvezdite-znaat-da-bidat-grizlivi-roditeli-2


Понекогаш Дејвид Бекам не може да одолее да и покаже на Харпер колку тој ја сака - како што и даде сочен бакнеж на обравчето за време на ручек во Лондон.

i-zvezdite-znaat-da-bidat-grizlivi-roditeli-3


Во текот на престојот во парк во Њујорк, Џесика Алба ја гушкаше нејзината ќерка Хејвен, истовремено давајќи и слатки мали бакнежи.

i-zvezdite-znaat-da-bidat-grizlivi-roditeli-4


Синот на Никол Ричи, Спероу, го стиска лицето на неговата мајка пред да и даде сочен бакнеж на роденденска забава во Беверли Хилс, Калифорнија.

i-zvezdite-znaat-da-bidat-grizlivi-roditeli-5


Селма Блер го држи нејзиниот син, Артур, блиску до неа за да може нежно да го бакнува по главата додека шета низ Студио Сити, Калифорнија.

i-zvezdite-znaat-da-bidat-grizlivi-roditeli-6


Снуки го користи Твитер за да му покаже на светот колку таа го сака нејзиниот син Лоренцо. Толку скапоцен момент!

i-zvezdite-znaat-da-bidat-grizlivi-roditeli-7


Алесандра Амбросио прави пауза од играње одбојка на плажа за да и даде на нејзината ќерка, Ања Мазур, еден бакнеж на плажа во Малибу.

i-zvezdite-znaat-da-bidat-grizlivi-roditeli-8


Крис Хемсворт е приврзан и посветен татко на неговото прво дете, Индија Роуз - ја бакнува нејзината мала главичка додека е излезен со неговата сопруга Елса Патаки во Санта Моника, Калифорнија.

i-zvezdite-znaat-da-bidat-grizlivi-roditeli-9


Во текот на попладневните часови во парк во Бостон, Жизел Бундшен го држи блиску до себе нејзиниот син Бенџамин Брејди за да го опсипе со прегратки.

i-zvezdite-znaat-da-bidat-grizlivi-roditeli-10

Би можело да ве интересира:

„Мислам дека не ја сакав кога се роди“ - Бредли Купер искрен за ќерка му Леа „Бев фасциниран од ќерка ми, сакав да се грижам за неа, но не ги разбирав другит...
Со пари можат да си купат и талент - како живеат и заработуваат ќерките на Џеј Ло, Бијонсе, Ким Кард... Ќерката на Бијонсе има личен готвач и стилист, а името ѝ е заштитено со закон. К...
Никој не е совршен: Ќерката на Хајди Клум мачи мака со акните, а е меѓу најбараните млади модели Лени, ќерката на Хајди Клум, објави фотографија без шминка и покажа дека иако е ...
Го погреба синот, ја победи депресијата: Животната приказна на Ени Ленокс Популарната пејачка Ени Ленокс (69), иако секогаш насмеана на сцената, преживеа ...
Анџелина Џоли разочарана: Биолошката ќерка ѝ го сврте грбот – ќе се сели кај татко ѝ Шајло Џоли Пит во мај годинава ќе наполни 18 години, а планира да се пресели кај...
Биолошкиот син на Мадона побегна од неа на 15 години и остана со татко му – во какви односи се денес... Го носеше со себе на турнеи, па тој ѝ побегна и си замина кај татко му. Односот ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg