Тесни панталони и фармерки за секоја пригода

Панталоните е се неизбежен дел од гардеробата на секоја девојка и се носат во текот на целата година. Она што ги разликува зимските од летните е материјалот од кој се тие направени.

tesni-pantaloni-i-farmerki-za-sekoja-prigoda-1

Во главно може да се комбинираат и да се носат на секакви пригоди, без разлика дали станува збор за некоја свеченост или некој секојдневен настан. Оваа сезона, како и изминатите неколку во мода се тесни панталони и фармерки, а она што се менува од сезона во сезона е висината на струкот.

Денес, се повеќе се обрнува внимание на урбаниот стил, па било каде и да одиме од јавна институција до забавна установа, ќе забележиме мажи и жени кои и те како негуваат стил на облекување. Сакаме или не да признаеме “high street” брендовите ја имаат водечката улога во изгледот на деншните модерни луѓе.

Токму во оваа висока улична мода се и корените на тесните и модерни панталони и фармерки.

Оваа сезона во мода се тесните војнички панталони со кои младата, бунтовна генерација сака да да покаже што мисли за случувањата во светот.

Покрај овој изглед, популарни се и незаменливите тесни фармерки со висок струк кои апсолутно може да се комбинираат со се што ќе посакате, ако имате само малку фантазија.

Новост оваа пролет се цветните тесни панталони, во кои најубаво ќе се чувствувате ако негувате романтичен, женствен и лежерен стил.

Принтовите на маиците од ланската сезона, се селат на панталоните, а нив најчесто ги носат оние кои се сметаат за модно освестени личности.

Тесните панталони од лесен материјал се совршени за оваа пролет. Едноставно нема подобра комбинација од тесни памучни панталони, искомбинирани со маица со принт и високи потпетици.

Тесни фармерки, згодна јакничка и соодветни чевли се добитна комбинација за кафе со пријателките, а ако се решите за вечерен изглед, дополнете со малку понападен накит и мала чанта.

Во продолжение погледнете како незамнеливата кралица на уличната мода "The Native Fox" ги комбинира тесните фармерки и панталони.

tesni-pantaloni-i-farmerki-za-sekoja-prigoda-2

tesni-pantaloni-i-farmerki-za-sekoja-prigoda-3

tesni-pantaloni-i-farmerki-za-sekoja-prigoda-4

tesni-pantaloni-i-farmerki-za-sekoja-prigoda-5

tesni-pantaloni-i-farmerki-za-sekoja-prigoda-6

tesni-pantaloni-i-farmerki-za-sekoja-prigoda-7

tesni-pantaloni-i-farmerki-za-sekoja-prigoda-8

tesni-pantaloni-i-farmerki-za-sekoja-prigoda-9

tesni-pantaloni-i-farmerki-za-sekoja-prigoda-10

tesni-pantaloni-i-farmerki-za-sekoja-prigoda-11

tesni-pantaloni-i-farmerki-za-sekoja-prigoda-12

tesni-pantaloni-i-farmerki-za-sekoja-prigoda-13

tesni-pantaloni-i-farmerki-za-sekoja-prigoda-14

tesni-pantaloni-i-farmerki-za-sekoja-prigoda-15

tesni-pantaloni-i-farmerki-za-sekoja-prigoda-16

tesni-pantaloni-i-farmerki-za-sekoja-prigoda-17

tesni-pantaloni-i-farmerki-za-sekoja-prigoda-18

tesni-pantaloni-i-farmerki-za-sekoja-prigoda-19

Би можело да ве интересира:

10 работи за плажа без кои модерните дами не одат на одмор Рибарската шапка сега е помодерна од класичните шешири, шик сандали наместо обич...
Девојка од Скопје со впечатлив моден стил - обожава црвен кармин и смели комбинации (фото) „Еден период купував само блузони, потоа само деловни комбинации, а последнава г...
8 парчиња облека кои ни се омилени, но веќе не се во мода Фармерки „цевка“, широки палта, миди здолништа... иако ги обожаваме, веќе не се ...
Седа коса, брчки: Славните дами на Модната недела во Париз се доказ дека женската убавина е безвреме... Без разлика дали со некој килограм плус или седа коса на главата, познатите дами...
Кратки панталони кои се тренд за лето '24 и мора да ги имате Ова лето ако сакате да бидете во тренд со изборот на кратки панталони, тогаш со ...
Бон-тон правила за носење чанта што треба да ги знае секоја дама Малата чанта не треба да ја држите под рака, а чантата со две пократки прерамки ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg