Тропски Late Night Shopping до доцна во ноќта во Скопје Сити Мол!

Најголемата тропска журка и шопинг во градот ве очекува во петок на 28 јуни во Скопје Сити Мол! Late Night Shopping до полноќ и попустите што ги чекавте цела година!

tropski-late-night-shopping-do-docna-vo-nokjta-vo-skopje-siti-mol-01.jpg

Оваа година, Скопје Сити Мол организира тематска забава за големиот и традиционален шопинг-настан Late Night Shopping. На барем еден ден, сите посетители ќе може да го почувствуваат вајбот на топлото Хаваи и да искусат дел од тропската атмосфера.

Воедно, како дел од богатата забавна програма, во 21 часот ќе настапи и познатата македонска ѕвезда Лозано со голем вечерен концерт, а за загревање на атмосферата ќе се погрижи Васил Ангелов и неговиот бенд веќе од 20 часот.

tropski-late-night-shopping-do-docna-vo-nokjta-vo-skopje-siti-mol-02.jpg

Вистински хит меѓу посетителите се очекува да биде тропскиот АLOHA коктел-бар, каде што докажани коктел-мајстори ќе подготвуваат освежителни хавајски коктели. Сите посетители што ќе направат сметка над 2 000 денари ќе добијат гратис алкохолен или безалкохолен коктел.

За да се одржи журката на максимум до самиот крај, ќе бидат задолжени 4 диџеи, кои на две локации низ молот ќе пуштаат одлична музика, а како дополнително изненадување се и настапите на два акустични бенда.

tropski-late-night-shopping-do-docna-vo-nokjta-vo-skopje-siti-mol-03.jpg

Посебна „оаза на релаксација“ е подготвена за оние што ќе се заморат од шопингот, каде што ќе им биде понудена тропска масажа. Валутата за масажа е една сметка над 3 000 денари, за чија замена добивате третман во ова катче за масажа.

За големите инстаграм и фотофанатици имаме уште една супер вест - освен тропски декорираниот мол, ќе можете да ги направите и најдобрите фотографии на забавниот photo booth 360.

tropski-late-night-shopping-do-docna-vo-nokjta-vo-skopje-siti-mol-04.jpg

Изненадувањата не завршуваат тука, бидејќи и сите оние што нема да можат да го посетат големиот настан, сепак ќе уживаат во фантастичните зделки и понуди, бидејќи попустите ќе траат дури до 30 јуни!

За продолжена забава и уште повеќе музика, сите корисници на апликацијата Мој Сити Мол ќе бидат во игра за карти за концерите на Grace Jones и Lenny Kravitz во Скопје. Доделувањето на картите ќе се одвива во вид на поен игра со извлекување на апликацијата за лојалност Мој Сити Мол.

tropski-late-night-shopping-do-docna-vo-nokjta-vo-skopje-siti-mol-05.jpg

Облечете ја својата тропска кошула, направете си план што ќе шопингувате и повелете на журка и коктели на 28 јуни во Скопје Сити Мол!

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg