За среќен и успешен старт на учебната година, првачињата на вработените во Mozzart добија ранци и училишен прибор

Летото полека поминува, одморите се веќе зад нас,а со тоа почнува одбројувањето на деновите до почетокот на новата учебна година.

za-srekjen-i-uspeshen-start-na-uchebnata-godina-prvachinjata-na-vrabotenite-vo-mozzart-dobija-ranci-i-uchilishen-pribor-01.jpg

Оние кои најмногу и со нетрпение чекаат да влезат во училишните дворови се најмладите ученици – првачињата.

Со цел да им се олесни почетокот на најмладите ученици, Mozzart и годинава обезбеди анатомски ранци и училишен прибор за првачињата на вработените во компанијата.

za-srekjen-i-uspeshen-start-na-uchebnata-godina-prvachinjata-na-vrabotenite-vo-mozzart-dobija-ranci-i-uchilishen-pribor-02.jpg

Збогувањето со градинката и седнувањето во училишните клупи е еден од највозбудливите, најемотивни и најубави моменти во животот на првачињата и нивните родители.

Со слушањето на првото звонче, запознавањето на наставничките и новите другарчиња,за нив започнува едно целосно ново поглавје.

za-srekjen-i-uspeshen-start-na-uchebnata-godina-prvachinjata-na-vrabotenite-vo-mozzart-dobija-ranci-i-uchilishen-pribor-03.jpg

„Втора година по ред најмладите ученици-првачињата на вработените компанијата Mozzart добиваат ранци и комплетен училишен прибор за успешен и среќен старт на учебната година. Оваа акција за прв пат се реализираше минатата година и истата наиде на многу позитивни критики.

Помош за родителите, но и радост за децата, во училиште да тргнат комплетно опремени.  Им посакуваме успех и многу петки на идните ученици. Со ова уште еднаш докажуваме дека се грижиме за нашите вработени и нивните семејства “, изјави Ивана Стефановска Крстевска од Mozzart.

za-srekjen-i-uspeshen-start-na-uchebnata-godina-prvachinjata-na-vrabotenite-vo-mozzart-dobija-ranci-i-uchilishen-pribor-04.jpg

Тргнувајќи од мотото задоволни работници - успешна компанија, лидерот во приредување игри на среќа и натаму продолжува да се грижи, да биде поддршка и да помага на своите вработени и нивните семејства.

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg