МОХИТО – Rosy Rendez-vous: Уникатна колекција за безвременска убавина, шик изглед и доза на елеганција

За старите Римјани розите претставувале раскош, богатство, убавина... а за дизајнерите на најновата колекција на MOHITO наречена Rosy Rendez-vous, розата која зазема централно место е симбол на сензуалност и сила. Оваа уникатна колекција ја комбинира класичната женственост со модерни акценти, нудејќи елегантни и стилски комбинации.

mohito-rosy-rendez-vous-unikatna-kolekcija-za-bezvremenska-ubavina-shik-izgled-i-doza-na-elegancija-01.jpg

Мотивот на розата се појавува на облеката како целосен принт. Изгледа неверојатно на лелеав макси фустан со секси шлиц од страна или на мини драпе-фустан.

Овој класичен роза принт е совршен и за секојдневната облека, како што е топот што ги открива рамената бакнати од сонце. Мотивот се појавува и на марамите – додатокот што на секој изглед му додава суптилен допир на шик!

mohito-rosy-rendez-vous-unikatna-kolekcija-za-bezvremenska-ubavina-shik-izgled-i-doza-na-elegancija-07.jpg

Колекцијата содржи и многу модерни 3Д детали. Црвениот горен дел без прерамки со голема, тридимензионална роза на предната страна го дефинира исклучително трендовскиот изглед!

mohito-rosy-rendez-vous-unikatna-kolekcija-za-bezvremenska-ubavina-shik-izgled-i-doza-na-elegancija-04.jpg

Подеднакво спектакуларни се и високите потпетици со роза на палецот, достапни во две бои - нуд и црвени. Дополнително, чокерот со роза му дава доза на сензуалност на секој аутфит.

mohito-rosy-rendez-vous-unikatna-kolekcija-za-bezvremenska-ubavina-shik-izgled-i-doza-na-elegancija-06.jpg

Палетата на бои во колекцијата наменета за есента 2024 година вклучува живописна црвена боја и нијанси на бела, совршено надополнети со темен тексас.

И интензивно црвениот горен дел или нежно белата блуза лесно може да се усогласат со морнарските сини широки панталони со украсни копчиња или морнарското сино плисирано мини здолниште.

mohito-rosy-rendez-vous-unikatna-kolekcija-za-bezvremenska-ubavina-shik-izgled-i-doza-na-elegancija-08.jpg

Во истата нијанса во понудата има и тесен тексас фустан кој ја следи линијата на телото и ја истакнува фигурата.

Колекцијата е надополнета и со накит – ѓердан и обетки од блескави кристали. Овие парчиња додаваат неверојатно елегантен шмек на облеката.

Откријте ја безвременската убавина типична за розата во женствената облека на Rosy Rendez-vous. Колекцијата е достапна во продавниците на MOHITO, како и на mohito.com.

mohito-rosy-rendez-vous-unikatna-kolekcija-za-bezvremenska-ubavina-shik-izgled-i-doza-na-elegancija-09.jpg

И да, елеганцијата не е да се истакнеш, туку да бидеш запомнет, а со новата колекција на MOHITO наречена Rosy Rendez-vous не можете да останете незабележани и едноставно подгответе се сите погледи да бидат вперени во вас.

Оваа, но и останатите колекции на Мохито можете да ги најдете во продавниците лоцирани во трговскиот центар East Gate Mall Skopje на првиот кат и на приземјето во Palma Mall во Тетово.

mohito-rosy-rendez-vous-unikatna-kolekcija-za-bezvremenska-ubavina-shik-izgled-i-doza-na-elegancija-12.jpg

mohito-rosy-rendez-vous-unikatna-kolekcija-za-bezvremenska-ubavina-shik-izgled-i-doza-na-elegancija-11.jpg

mohito-rosy-rendez-vous-unikatna-kolekcija-za-bezvremenska-ubavina-shik-izgled-i-doza-na-elegancija-02.jpg

mohito-rosy-rendez-vous-unikatna-kolekcija-za-bezvremenska-ubavina-shik-izgled-i-doza-na-elegancija-05.jpg

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg